REFERENSSIT

case Verman

Logistigo vastaa Vermanin materiaali-toimituksista yli 800 apteekkiin ympäri Suomea.

Logistigo hallinnoi Vermanin materiaalien varastointia sekä toimituksia. Vermanin tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat mm. Minisun, Bethover, Rela, Melarest ja Lactrase. Mainosvarasto kattaa myyntipisteissä käytettävät potilasohjeet, esitteet, julisteet, mainokset sekä muun markkinointimateriaalin.

Integroitu tilausjärjestelmä ja mainosvarasto myynnin tukena

Vermanin oma sähköinen tilausjärjestelmä on integroitu Logistigon varastojärjestelmään, jonka kautta Vermanin myyntikentän työntekijät voivat helposti tilata materiaaleja erilaisiin myynninedistämistarkoituksiin.
Tilaukset siirtyvät varastolle reaaliaikaisesti, tuotteiden varastosaldot pysyvät automaattisesti ajan tasalla ja järjestelmä tuottaa hälytykset tuotteen varastosaldojen laskemisesta alle hälytysrajojen.

Kuukausittaiset massapostitukset pitävät myyntipisteiden materiaalin ajan tasalla

Logistigolle ulkoistettu varastointipalvelu mahdollistaa ajantasaiset ja tarkat mainosmateriaalitoimitukset. Kuukausittaisissa mainosmateriaalipostituksissa ajankohtaiset markkinointimateriaalit postitetaan yli kahdeksaansataan apteekkiin ympäri Suomen
- juuri sovittuna ajankohtana.

Moduulituotteet ovat esimerkki tehokkaasta tuotehallinnasta

Vermanilla on erilaisia moduulituotteita, joissa yhdistetään useita mainosmateriaaleja yhdeksi kokonaisuudeksi, esimerkiksi Neuvola- kassi, Hoivakoti- kassi sekä Haavakoulutus- kassi.
Kassien sisältämät tuotteet pakataan Logistigon varastolla ja toimitetaan valmiina tuotekasseina tilaajien määrittämille vastaanottajille.

Asiakkaamme kommentit yhteistyöstä

”Yhteistyö Logistigon kanssa on sujunut saumattomasti alusta lähtien. Voimme luottaa siihen, että tavarat lähtevät ajallaan ja asianmukaisesti pakattuna. Logistigo selviää ongelmitta myös meidän isommista, hieman monimutkaisemmista ja yksityiskohtaisemmista postituksista.
Yhteistyömme jatkuu varmasti pitkään!”

Outi Hellström, Trade Marketing Specialist
Oy Verman Ab

ANNA BRÄNDISI NÄKYÄ

Erotu eduksesi!
OTA YHTEYTTÄ

ASIAKKAITAMME

NETTISIVUJEN TOTEUTUS: