LOGISTIGO OY

MYYNNINEDISTÄMISMATERIAALIEN HALLINNAN EDELLÄKÄVIJÄ

SUOMEN LOGISTIGO OY

Suomen Logistigo on keskittynyt markkinointi- ja myynninedistämismateriaalien hankintaan, hallintaan ja logistiikkaan. Huolehdimme tuotteiden laadun valvonnasta, varastoinnista, varaston seurannasta ja toimituksista sovitun aikataulun mukaisesti.

PALVELUA VUODESTA 2006

Logistigon palvelun juuret juontuvat aina vuoteen 1998 saakka, jolloin HI&F Logistics aloitti kaupan alan kenttämyyntiorganisaatioille suunnattujen palveluiden tarjoamisen. Liiketoiminta siirtyi osaksi Sanoma -konsernia vuonna 2007.

Brändituotteiden hallintaan keskittynyt Suomen Logistigo Oy perustettiin Espooseen vuonna 2006. Nämä kaksi eri liiketoiminta-aluetta elivät omaa elämäänsä eri omistajien alaisuudessa.

PALUU JUURILLE UUDEN ISÄNNÄN MYÖTÄ

Vuonna 2013 Suomen Logistigo Oy ja HI&F Logistics -liiketoiminta siirtyivät nykyisen omistajansa ja toimitusjohtajansa, Kari Vuorelan omistukseen. Liiketoimintojen yhdistämisen kautta käynnistyi yrityksen määrätietoinen kehittäminen ja kasvattaminen – tällä hetkellä Suomen Logistigo Oy työllistää yli 20 sitoutunutta ammattilaista. Yrityksen tavoitteena on kasvaa hallitusti ja vankistaa asemaansa suurten sekä kehittyvien kaupan alan brändien luottokumppanina.

EKOLOGISTEN MYYMÄLÄRATKAISUJEN EDELLÄKÄVIJÄ

Logistigo suunnittelee ainoa Suomessa kierrätettäviä myymälän esillepano ratkaisuja, jotka ovat uudelleen brändättävissä erilaisille kampanjoille ja tuoteperheille.

Logistigon Kotiinkutsu on myymäläesillepanojen uudelleenbrändäyspalvelu, joka auttaa asiakkaita maksimoimaan myymäläesillepanojen kustannustehokkuuden sekä tehostamaan kampanjasuunnittelun aikataulua pienentämällä esillepanojen tuotantoaikaa.

TUTUSTU TIIMIMME JÄSENIIN

ALEKSI BURGY

YHTEYSPÄÄLLIKKÖ
Aleksin esittely tulossa piakkoin.

PAAVO PITKÄNEN

VARASTOTYÖNTEKIJÄ
TE-keskuksen työllistämispalveluiden kautta tiimiimme tullut Paavo työskentelee Logistigon varastolla.

”Työni koostuu tilausten varastoinnista, kokoonpanotöistä, pakkaamisesta ja lähetyksistä. Haluan olla työssäni huolellinen, jotta asiakkaamme saavat tuotteensa moitteettomassa kunnossa ja ajallaan. Tämä työyhteisö on ollut minulle kuin perhe, jossa on ollut hyvä opetella työ ja talon tavat. ”

NINA HÄNNINEN

YHTEYSPÄÄLLIKKÖ
Nina Hänninen on työskennellyt Logistigolla yhteyspäällikkönä vuodesta 2015.

”Työhöni kuuluvat sovittujen palveluiden toteuttaminen sekä toimitusten aikataulutus. Päivät kuluvat kuin siivillä tilausten ja asiakasyhteydenpidon merkeissä. Tärkeintä työssäni on tyytyväinen asiakas! ”

VILLE JAAKKOLA

VARASTOPÄÄLLIKKÖ
Ville on työskennellyt talossa jo vuodesta 2005.

“Työni on jatkuvaa kanssakäymistä oman väen ja yhteystyökumppaneiden sekä asiakkaiden kanssa. Vastaan siitä, että asiakkaille annetut lupaukset toteutetaan sovitusti ja mahdollisiin muutoksiin reagoidaan heti. Tämä toteutetaan myynnin, yhteyspäälliköiden, varaston sekä laskutuksen saumattomalla yhteispelillä”

JANI LEHTONEN

YHTEYSPÄÄLLIKKÖ
Jani on työskennellyt Logistigolla vuodesta 2016.

“Työtehtäviini kuuluvat asiakasrajapinnassa työskentely sekä erilaiset varastointiin liittyvät työt. Vapaa-aikani menee perheen, kirjojen, elokuvien ja kuvataiteiden parissa. Pyrin tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa nopealla ja luotettavalla toiminnalla, omia ideoitani hyödyntäen.”
NETTISIVUJEN TOTEUTUS: