Tutustu
tiimiimme
jäseniin

Nina Hänninen, yhteyspäällikkö

 

Nina Hänninen on työskennellyt Logistigolla yhteyspäällikkönä vuodesta 2015.

 

”Työhöni kuuluvat sovittujen palveluiden toteuttaminen sekä toimitusten aikataulutus. Päivät kuluvat kuin siivillä tilausten ja asiakasyhteydenpidon merkeissä. Tärkeintä työssäni on tyytyväinen asiakas! ”

Ville Jaakkola, varastoesimies

 

Ville on työskennellyt talossa jo vuodesta 2005.

 

“Työni on jatkuvaa kanssakäymistä oman väen ja yhteystyökumppaneiden sekä asiakkaiden kanssa. Vastaan siitä, että asiakkaille annetut lupaukset toteutetaan sovitusti ja mahdollisiin muutoksiin reagoidaan heti. Tämä toteutetaan myynnin, yhteyspäälliköiden, varaston sekä laskutuksen saumattomalla yhteispelillä”

Susan Aalto, taloushallinto

 

Susan on työskennellyt Logistigolla jo vuodesta 2014.

 

Talouspuolen asioista Suomen Logistigolla vastaa Susan Aalto. Laskutuksiin liittyvät asiat, toimiston tarpeet ja palkkahallinnon asiat hoituvat häneltä ammattimaisesti.

 

”Päiväni koostuvat hyvin erilaisista työtehtävistä sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden kanssa. Parasta työssäni ovat vaihtelevat työtehtävät, joustavat työajat sekä mahdollisuus opiskeluihin työn ohella”.

Jani Lehtonen, hallivastaava

 

Jani on työskennellyt Logistigolla vuodesta 2016.

 

“Työtehtäviini kuuluvat asiakasrajapinnassa työskentely sekä erilaiset varastointiin liittyvät työt. Vapaa-aikani menee perheen, kirjojen, elokuvien ja kuvataiteiden parissa. Pyrin tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa nopealla ja luotettavalla toiminnalla, omia ideoitani hyödyntäen.”