Tutustu
tiimiimme
jäseniin

Marko Majala, yhteyspäällikkö

 

Marko Majala vastaa Logistigon logistiikkakeskuksen F-hallin varastotoiminnoista.

 

”Työtehtäviini kuuluu materiaalien varastointi, lähettäminen ja hankkiminen, sekä asiakkaan muiden varastointiin liittyvien toiveiden toteuttaminen. Tavoitteenani on tehdä varastoitavien tuotteiden hallinta asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja mutkattomaksi.  Vapaa-aikani kuluu perheen, kuntosaliharjoittelun ja rentoutumisen merkeissä”.

Paavo Pitkänen, varastotyöntekijä

 

TE-keskuksen työllistämispalveluiden kautta tiimiimme tullut Paavo on saanut Logistigolta työpaikan.

 

”Työni koostuu tilausten varastoinnista, kokoonpanotöistä, pakkaamisesta ja lähetyksistä. Haluan olla työssäni huolellinen, jotta asiakkaamme saavat tuotteensa moitteettomassa kunnossa ja ajallaan.  Tämä työyhteisö on ollut minulle kuin perhe, jossa on ollut hyvä opetella työ ja talon tavat. ”

Nina Hänninen, yhteyspäällikkö

 

Nina Hänninen on työskennellyt Logistigolla yhteyspäällikkönä vuodesta 2015.

 

”Työhöni kuuluvat sovittujen palveluiden toteuttaminen sekä toimitusten aikataulutus. Päivät kuluvat kuin siivillä tilausten ja asiakasyhteydenpidon merkeissä. Tärkeintä työssäni on tyytyväinen asiakas! ”

Ville Jaakkola, varastoesimies

 

Ville on työskennellyt talossa jo vuodesta 2005.

 

“Työni on jatkuvaa kanssakäymistä oman väen ja yhteystyökumppaneiden sekä asiakkaiden kanssa. Vastaan siitä, että asiakkaille annetut lupaukset toteutetaan sovitusti ja mahdollisiin muutoksiin reagoidaan heti. Tämä toteutetaan myynnin, yhteyspäälliköiden, varaston sekä laskutuksen saumattomalla yhteispelillä”

Susan Aalto, taloushallinto

 

Susan on työskennellyt Logistigolla jo vuodesta 2014.

 

Talouspuolen asioista Suomen Logistigolla vastaa Susan Aalto. Laskutuksiin liittyvät asiat, toimiston tarpeet ja palkkahallinnon asiat hoituvat häneltä ammattimaisesti.

 

”Päiväni koostuvat hyvin erilaisista työtehtävistä sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden kanssa. Parasta työssäni ovat vaihtelevat työtehtävät, joustavat työajat sekä mahdollisuus opiskeluihin työn ohella”.

Jani Lehtonen, yhteyspäällikkö

 

Jani on työskennellyt Logistigolla vuodesta 2016.

 

“Työtehtäviini kuuluvat asiakasrajapinnassa työskentely sekä erilaiset varastointiin liittyvät työt. Vapaa-aikani menee perheen, kirjojen, elokuvien ja kuvataiteiden parissa. Pyrin tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa nopealla ja luotettavalla toiminnalla, omia ideoitani hyödyntäen.”